INGREDIËNTEN

Wij hebben de beste formule. Hoe wij dat weten?

Lees gerust meer over de
onderzoeken die ten grondslag lagen aan Digestic.

Lees gerust
over de onderzoeken
die ten grondslag lagen aan Digestic.

papaya

Carica
Papaya

Carica papaya is een rijke bron van Vitamines A, B & C, Mineralen (waaronder Magnesium en Kalium), en VEZELS. Papaja heeft een hoog gehalte aan VEZELS en water, beide essentieel om constipatie te voorkomen en een regelmatige stoelgang en een gezond spijsverteringskanaal te bevorderen. Vezels helpen u ook langer een vol gevoel te houden, waardoor u minder eet.

Aloe Ferox

Aloe
Ferox

Aloe Ferox (aloë) is afkomstig van een stevige vetplant die gekweekt wordt in droge omstandigheden, bijvoorbeeld in Zuid-Afrika. De plant is vergelijkbaar met Aloë Vera, maar heeft veel meer voedings- en medicinale waarde dan Aloë Vera. Aloë Bitters, dat uit de afgesneden bladeren wordt getrokken wordt vooral gebruikt om zijn laxerende eigenschappen en het verlichten van constipatie;

flower

Cassia
Angustifolia

Cassia angustifolia is een eeuwenoude plant die oorspronkelijk in Egypte werd gekweekt. De plant staat bekend om zijn algemene heilzame werking en is een doeltreffende manier om het lichaam te stimuleren en regelmatige stoelgang te bevorderen.

Artemisia_Arborescens

Rhamnus Frangula

Rhamnus frangula (elsdoorn) wordt al zeker sinds de Middeleeuwen medicinaal gebruikt als een mild laxeermiddel. is het een dusdanig mild en doeltreffend middel, dat het voor volwassenen volkomen veilig te gebruiken is.

De schors wordt in de vroege zomer geoogst van de jonge stam en de middelgrote takken, daarna moet het minstens 12 maanden gedroogd en opgeslagen worden voordat het gebruikt kan worden.

Foeniculum_Fennel

Foeniculum
Vulgare

Foeniculum vulgare (venkel) is inheems aan de kusten van de Middellandse Zee, waar het al heel lang bekend staat om zijn culinaire en medicinale gebruik. vooral op droge grond aan de kust en op rivieroevers. Door zijn hoge vezelgehalte helpt venkel constipatie voorkomen en bevordert het een regelmatige stoelgang en een gezond spijsverteringskanaal.

wormwood

Rhamnus Purshiana

Rhamnus purshiana is een plant die inheems is in het westen van Noord-Amerika en Canada. Hij heeft een lange gebruiksgeschiedenis bij de inheemse bevolking als middel tegen spijsverteringsproblemen en constipatie. De schors van de boom wordt zorgvuldig gedroogd en gemalen voor het meest effectieve preparaat.

Elettaria_Cardamomum

Elettaria
Cardamomum

Elettaria cardamomum groeit in India, Sri Lanka, Tanzania, en is afkomstig van een plant die lijkt op gember. Kardemom is weliswaar het meest bekend als specerij, maar de zaden hebben ook geneeskrachtige eigenschappen. Deze exotische specerij bevat veel van plantaardige chemische verbindingen waarvan bekend is dat ze antioxidanten bevatten, ziekten voorkomen en de spijsvertering bevorderen.

Up to 6 capsules per day. recommended to
drink 2 glasses of water with each use.

Scroll to Top